AZIATISCH RESTAURANT NEW GARDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2693 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aziatisch restaurant New Garden. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 21:34 Volgens de app levertijd van 35 min, kwam na ruim een uur. Loempias ondertussen lauw
30 sep 2022 om 19:58 kwam kwam terug met smoesje dat ik volgens hun niet betaald zou hebben en met een zak met los geld voor mij stond en met mij telefoon wou bellen dat hij zijn baas mog bellen deze bezorgen extra verdienen Dus nee mij zijn ze kwijt als klant
26 sep 2022 om 20:02 Na drie kwartier gewacht te hebben heb ik gebeld waar het eten bleef. Was onderweg werd er gezegd. Daarna nog een half uur moeten wachten. Eten was inmiddels lauw toen het eindelijk arriveerde. En dat op een maandag, niet de drukste dag van de week.
26 sep 2022 om 11:48 Het eten kwam pas na ruim 2 uur ,de mini loempias waren koud en de rest was lauw warm,.We hebben 2x gebeld om 19 uur werd er gezegd het komt eraan,maar het kwam pas na 20uur !!
25 sep 2022 om 19:49 Meer dan een uur te laat. Eten koud en niet meer te eten, schande!
24 sep 2022 om 19:46 17:34uur besteld en bezorger was er pas om 19:15uur. 3x gebeld met het restaurant. Bezorger bleek de eigenaar te zijn er kon geen sorry vanaf. Eten was gelukkig nog warm. Koe loe kai balletjes waren taai. vaak besteld dit allemaal nog nooit gehad.
23 sep 2022 om 11:37 Snelle levering en eten, zoals gewoonlijk, erg ldkker
22 sep 2022 om 7:03 Altijd lekker en prima levering
19 sep 2022 om 15:07 18.06 besteld, 19.20 uur was er nog niks. Gebeld, bezorger zou met de fiets onderweg zijn. Besloten om naar New Garden te rijden, daar stonden 15 bestellingen op de balie wachten. 120 min bezorgtijd. Eten was ijskoud, vandaar 1 ster.
19 sep 2022 om 8:39 Om 17.19 gekozen voor zo spoedig mogelijk bezorgen, waarbij 18.15 de eerste optie was. Uiteindelijk om 18.35 de eerste keer de bezorger aan de deur, die de verkeerde bestelling af gaf. Restaurant gebeld, die de bezorger heeft laten omdraaien. 18 50 b
18 sep 2022 om 21:53 Besteld 18.16, bezorgd 20.30. Eten koud. En het ligt niet aan de drukte aangezien ik er heen ben gereden. Er was gewoon niemand om te bezorgen. Erg jammer dit.
18 sep 2022 om 21:25 Eten was 45 minuten te laat. Eten was prima maar wel lauw. Als je belt nemen ze niet op of er staat dat ze in gesprek zijn.